Forvirrede frivillige i Ungdommens Røde Kors: Hvordan kan forvirring som element forklares, i Ungdommens Røde Kors

Xander Calasahan Pallesen

Studenteropgave: Kandidatprojekt

Abstrakt

Forvirring er ofte måden man beskriver en person, som er frivillige i mere end én aktivitet, gennem Ungdommens Røde Kors. Særligt har jeg oplevet forvirrede frivillige, som var aktive i en aktivitet (en aktivitet kan være en lektiecafé, en klub, en mentorordning etc.) og et Lokalt Udviklingsråd, som er en gruppe frivillige, der har ansvar for opstart og vedligeholdelse af aktiviteter i et givent geografisk område. Alligevel er der stadig en tendens til, at man rekruttere frivillige til et Lokalt Udviklingsråd, som i forvejen er frivillig i en aktivitet. Dette indikere, at der er nogle særlige betingelser i organiseringen af aktiviteter i URK.

UddannelserSociale Interventionsstudier, (Bachelor/kandidatuddannelse) Kandidat
SprogDansk