Forandringer i organisationer: Roskilde Universitet - Bachelorprojekt

Kenneth Bernardo Abendan

Studenteropgave: Bachelorprojekt

Abstrakt

Dette projekt undersøger, hvordan individer oplever og håndterer forandringsprocesserne i en organisation, og hvilken betydning det kan have på individets arbejdsforhold. Projektet involverer to lærere med forskellige års erhvervserfaring. Fænomenologi er rammen af ​​dette projekt. Mine empiriske data består af to kvalitative interviews, som min analyser bygger på. Igennem projekt finder jeg ud af, at de to skolelærere har nogle ligheder over, hvordan oplevelsen forandringsprocessen. Men det er, hvordan de håndterer forandringsprocessen, hvor de to skolelærere adskiller sig fra hinanden. Denne adskillelse fører til, at lærerne handler forskelligt, når de er i skole, selv om de er i samme beskæftigelsesområde.

UddannelserKommunikation, (Bachelor/kandidatuddannelse) Bachelor
SprogDansk