Fællesskaber og udvekslinger: Et feltstudie af hjemløse vestafrikanske migranter i København

Josephine Amanda Jørgensen & Nicoline Bonø Reindel

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Dette bachelorprojekt søger at vise hvordan fællesskaber mellem hjemløse vestafrikanske migranter i København bliver skabt og hvilken rolle sociale og økonomiske udvekslinger spiller heri. Ved at benytte Anderson, viser vi, hvordan et forestillet afrikansk fællesskab er skabt på baggrund af national- og stammesprog blandt migranterne. Herudover viser vi, hvilke udvekslinger der sker i og udenfor dette fællesskab. Projektet konkluderer, hvordan fællesskaber danner ramme for udvekslinger, samt hvordan udvekslinger er med til at skabe og styrke fællesskaber hos de vestafrikanske migranter i København.

UddannelserKultur- og Sprogmødestudier, (Bachelor/kandidatuddannelse) Bachelor el. kandidat
SprogDansk
Udgivelsesdato9 jun. 2015