Empowerment gennem opgradering - En analyse af opgraderingsstrategiers potentielle effekter på empowerment af ghanesiske kakaobønder

Morten Ulrik Fristrup & Mark Sørensen

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

En analyse af ghanesiske kakaobønders opgraderingsmuligheder og disses effekter på empowerment. En række opgraderingsstrategier undersøges gennem litteraturstudie, for at afdække de potentielle effekter af disse strategier. Dernæst analyseres disse opgraderingsstrategier ud fra empowerment teori, for at evaluere bøndernes muligheder for at opnå empowerment. Det konkluderes at Fairtrade certificering er den eneste strategi der har et specifikt fokus på empowerment af bønderne.

UddannelserInternationale Udviklingsstudier, (Bachelor/kandidatuddannelse) Bachelor el. kandidat
SprogDansk
Udgivelsesdato18 jun. 2013