Dynamics comparison based on the Incoherent Intermediate scattering function between two TraPPE Coarse-Grain Models of Cumene and Neutron Scattering Data

Mikkel Zielinski Ajslev & Michelle Dam Kristensen

Studenteropgave: Fagmodulprojekt

Abstrakt

Denne rapport omhandeler en undersøgelse af dynamikken af cumene. Rapporten indeholder et kort teori afsnit, som består af: neutron scattering; og simulerings metoden molecular dynamics. De to modeller som undersøges i rapporten, model A og B, er begge coarse-grain modeller. Kraftfeltet i modellerne er TraPPE, og partiklernes interaktion er beskrevet af Lennard-Jones potentialer, hhv. 12-6 og 9-5. Modellerne er simuleret med RUMD (Roskilde University Molecular Dynamics), og sammenlignet med neutron scattering data. Undersøgelsen viser, at dynamikken i model A, til dels udviser den rette opførsel, men at den ikke tilstrækkelig præcis og derfor må kasseres. Der er ikke nogen afgørende resultater fra model B, da modellen ikke har kørt igennem nok tidsskridt til at kalibrere korrekt.

UddannelserBasis - Naturvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Bachelor
SprogEngelsk
Udgivelsesdato19 dec. 2017