Ciudad, Vivienda y Desigualdad - Praktikrapport fra Internationale Udviklingsstudier: Byen, sociale almene boliger og ulighed - Praktikrapport fra Internationale Udviklingsstudier

Frederik Kiørboe

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

Rapport fra praktikophold i Santiago, Chile hos Corporacion SUR i perioden marts - juni 2005. Rapporten diskuterer praktikopholdet generelt i en teoretisk sammenhæng ift. teoretiske begreber som participation (borgerdeltagelse), kapacitetsopbygning for marginaliserede, urbanisering og udvikling af socialt belastede byområder, samt det konkrete projekt om problematikken omkring sociale almene boliger og ulighed, som praktikanten tog del i.

UddannelserInternationale Udviklingsstudier, (Bachelor/kandidatuddannelse) Kandidat
SprogDansk
Udgivelsesdato1 jan. 2005