Audition: Hvordan portrættere filmen Audition fra 1999, de vanskeligheder som Japanske mænd og kvinder møder i relation til romantisk parring?

Andreas Sawajuki Hara Nielsen, Dejan Omerbasic, Avin Mesbah-Babamiri, Anna Maria Klis & Mads Frederik Bøhnke Hansen

Studenteropgave: Masterprojekt

Abstrakt

Dette projekt undersøger, hvordan den japanske gyserfilm 'Audition' (1999) forholder sig til problemer, der vedrører romantisk parring i det moderne Japan. Analysen omfatter de tre hovedtemaer; 'Traditionalism contra Modernism', 'Fear of Commitment' og 'Sex in Japan', og projektet konkluderer, at de problemer, der præsenteres i filmen, afspejler nogle af de nuværende udfordringer som japanske mænd og kvinder står over for, når de skal vælge en partner eller ægtefælle.

UddannelserKultur- og Sprogmødestudier, (Bachelor/kandidatuddannelse) Kandidat
SprogEngelsk