ARBEJDSFORHOLD FOR HUSSEKRETÆRERNE PÅ RUC

Hans Christian Haase, Dennis Lykke Sørensen & Kasper Bjertrup Jensen

Studenteropgave: Semesterprojekt

Abstrakt

(absttract in english at the end)-------- Denne projektrapport omhandler hussekretærerne på basisuddannelsen på Roskilde Universitetscenter (RUC). Der tages udgangspunkt i egne erfaringer med udskiftning af hussekretærer i løbet af vores første år på basis, hvor vi havde tre udskiftninger. Rapporten beskriver og analyserer på de negative aspekter på arbejdspladsen. Der fokuseres på sekretærernes følelse af motivation og anerkendelse fra ledelsen. Samtidig fokuseres der på sekretærernes arbejdsform, der involverer gruppearbejde sekretærerne imellem. Rapporten viser, at sekretærerne lider under manglende motivation for arbejdet og en manglende anerkendelse fra ledelsen. Samtidig viser rapporten, at sekretærernes gruppearbejde gør, at der er en ujævn fordeling af arbejdsopgaver. ------------------------------------------ This term paper revolves around the house-secretaries working at basis education level at Roskilde University (RU). The paper is based on own experience having three new secretaries over a course of only one year. The purpose of the paper is to describe and analyze the negative aspects of the workplace. Focus is maintained on the secretaries’ sense of motivation and top-down acknowledgement. Focus will also be pointed at the secretaries’ work procedure, being that of a team involving all of the secretaries. This paper shows that the house-secretaries suffer a lack of motivation for their work and a lack of acknowledgement from their leaders. This paper also goes to show that their teamwork causes some secretaries suffer from too many work tasks while others simply do not have enough.

UddannelserBasis - Samfundsvidenskabelig Bacheloruddannelse, (Bachelor uddannelse) Basis
SprogDansk
Udgivelsesdato1 jun. 2008