Ydelser for lidelser?

Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Danneskiold-Samsøe, S. (2007). Ydelser for lidelser? Om integration og social udveksling mellem irakiske flygtninge og danske velfærdsinstitutioner. I Integration. Antropologiske perspektiver København: Museum Tusculanum.
Danneskiold-Samsøe, Sofie. / Ydelser for lidelser? Om integration og social udveksling mellem irakiske flygtninge og danske velfærdsinstitutioner. Integration. Antropologiske perspektiver. København : Museum Tusculanum, 2007.
@inbook{c1c383b0fb8d11de89af000ea68e967b,
title = "Ydelser for lidelser?: Om integration og social udveksling mellem irakiske flygtninge og danske velf{\ae}rdsinstitutioner",
author = "Sofie Danneskiold-Sams{\o}e",
year = "2007",
booktitle = "Integration. Antropologiske perspektiver",
publisher = "Museum Tusculanum",

Danneskiold-Samsøe, S 2007, Ydelser for lidelser? Om integration og social udveksling mellem irakiske flygtninge og danske velfærdsinstitutioner. i Integration. Antropologiske perspektiver. Museum Tusculanum, København.

Ydelser for lidelser? Om integration og social udveksling mellem irakiske flygtninge og danske velfærdsinstitutioner. / Danneskiold-Samsøe, Sofie.

Integration. Antropologiske perspektiver. København : Museum Tusculanum, 2007.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Ydelser for lidelser?

T2 - Om integration og social udveksling mellem irakiske flygtninge og danske velfærdsinstitutioner

AU - Danneskiold-Samsøe, Sofie

PY - 2007

Y1 - 2007