Why mediation is hot in Connecticut and Denmark

Pia Lundbæk Deleuran (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Forskning

Resumé

Fysisk medie: DVD
    Tidspunkt for udsendelse: 2006/10/25
    OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2007
    Størrelse2 timer
    StatusUdgivet - 2007

Bibliografisk note

Udsendt: ja

Deleuran, P. L. (Producent). (2007). Why mediation is hot in Connecticut and Denmark. Lyd og/eller billed produktion (digital)
    Deleuran, Pia Lundbæk (Producent). / Why mediation is hot in Connecticut and Denmark. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
    @misc{4c40b3c0d2f911db9c7c000ea68e967b,
    title = "Why mediation is hot in Connecticut and Denmark",
    abstract = "Fysisk medie: DVD Tidspunkt for udsendelse: 2006/10/25",
    author = "Deleuran, {Pia Lundb{\ae}k}",
    note = "Udsendt: ja Udgivelsesmedie: Western Connecticut State University; Warner Hall, WCSU Midtown campus, 181 White St. Danbury, Conn.",
    year = "2007",
    language = "English",

Deleuran, PL, Why mediation is hot in Connecticut and Denmark, 2007, Lyd og/eller billed produktion (digital).
    Why mediation is hot in Connecticut and Denmark. Deleuran, Pia Lundbæk (Producent). 2007.

TY - ADVS

T1 - Why mediation is hot in Connecticut and Denmark

A2 - Deleuran, Pia Lundbæk

N1 - Udsendt: ja Udgivelsesmedie: Western Connecticut State University; Warner Hall, WCSU Midtown campus, 181 White St. Danbury, Conn.

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Fysisk medie: DVD Tidspunkt for udsendelse: 2006/10/25

AB - Fysisk medie: DVD Tidspunkt for udsendelse: 2006/10/25