What should one learn at university?

Lars Molter Ulriksen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAdult education in a transforming society : 2nd report from the Adult Education Research Project
    RedaktørerKnud Illeris
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer72
    ISSN1395-6833

Ulriksen, L. M. (1998). What should one learn at university? I K. Illeris (red.), Adult education in a transforming society: 2nd report from the Adult Education Research Project Frederiksberg: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 72
    Ulriksen, Lars Molter. / What should one learn at university?. Adult education in a transforming society: 2nd report from the Adult Education Research Project. red. / Knud Illeris. Frederiksberg : Roskilde Universitet, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 72).
    @inbook{9f65ea2052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "What should one learn at university?",
    author = "Ulriksen, {Lars Molter}",
    year = "1998",
    language = "English",
    editor = "Knud Illeris",
    booktitle = "Adult education in a transforming society",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ulriksen, LM 1998, What should one learn at university? i K Illeris (red.), Adult education in a transforming society: 2nd report from the Adult Education Research Project. Roskilde Universitet, Frederiksberg, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 72.

What should one learn at university? / Ulriksen, Lars Molter.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - What should one learn at university?

AU - Ulriksen, Lars Molter

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Book chapter

BT - Adult education in a transforming society

A2 - Illeris, Knud

PB - Roskilde Universitet

CY - Frederiksberg

Ulriksen LM. What should one learn at university? I Illeris K, red., Adult education in a transforming society: 2nd report from the Adult Education Research Project. Frederiksberg: Roskilde Universitet. 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 72).