David Etherington

NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer4
    ISSN1399-1396

Etherington, D. (2003). Welfare reforms local government and the politics of social inclusion: lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 4
    Etherington, David. / Welfare reforms local government and the politics of social inclusion : lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 4).
    @book{1de84d8052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Welfare reforms local government and the politics of social inclusion: lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes",
    author = "David Etherington",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Etherington, D 2003, Welfare reforms local government and the politics of social inclusion: lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 4, Roskilde Universitet, Roskilde.

Welfare reforms local government and the politics of social inclusion : lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes. / Etherington, David.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2003.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Welfare reforms local government and the politics of social inclusion

T2 - lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes

AU - Etherington, David

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - Welfare reforms local government and the politics of social inclusion

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Etherington D. Welfare reforms local government and the politics of social inclusion: lessons from Denmark's labour market and area regenerating programmes. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 4).