Wage formation, institutions and unemeployment

Thomas P. Boje, Per Kongshøj Madsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelPost-industrial labour markets
    RedaktørerThomas P. Boje, Bengt Furåker
    Udgivelses stedLondon
    ForlagRoutledge
    Publikationsdato2002
    Siderchapt. 10
    StatusUdgivet - 2002

Boje, T. P., & Kongshøj Madsen, P. (2002). Wage formation, institutions and unemeployment. I T. P. Boje, & B. Furåker (red.), Post-industrial labour markets (s. chapt. 10). London: Routledge.
    Boje, Thomas P. ; Kongshøj Madsen, Per. / Wage formation, institutions and unemeployment. Post-industrial labour markets. red. / Thomas P. Boje ; Bengt Furåker. London : Routledge, 2002. s. chapt. 10
    @inbook{c0e0146052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Wage formation, institutions and unemeployment",
    author = "Boje, {Thomas P.} and {Kongsh{\o}j Madsen}, Per",
    year = "2002",
    language = "English",
    pages = "chapt. 10",
    editor = "Boje, {Thomas P.} and Bengt Fur{\aa}ker",
    booktitle = "Post-industrial labour markets",
    publisher = "Routledge",

Boje, TP & Kongshøj Madsen, P 2002, Wage formation, institutions and unemeployment. i TP Boje & B Furåker (red), Post-industrial labour markets. Routledge, London, s. chapt. 10.

Wage formation, institutions and unemeployment. / Boje, Thomas P.; Kongshøj Madsen, Per.

Post-industrial labour markets. red. / Thomas P. Boje; Bengt Furåker. London : Routledge, 2002. s. chapt. 10.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Wage formation, institutions and unemeployment

AU - Boje, Thomas P.