Vollsmoseindsatsens organisering

Nummer14
    Vol/bind2003
    ISSN0900-9884

Anker, J., Christensen, I., & Koch-Nielsen, I. (2003). Vollsmoseindsatsens organisering: et område - mange aktører. København: Socialforskningsinstituttet. Arbejdspapir / Sociologisk Institut, Nr. 14, Bind. 2003
    Anker, Jørgen ; Christensen, Ivan ; Koch-Nielsen, Inger. / Vollsmoseindsatsens organisering : et område - mange aktører. København : Socialforskningsinstituttet, 2003. (Arbejdspapir / Sociologisk Institut; Nr. 14, Bind 2003).
    @book{1ce4992052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Vollsmoseindsatsens organisering: et omr{\aa}de - mange akt{\o}rer",
    author = "J{\o}rgen Anker and Ivan Christensen and Inger Koch-Nielsen",
    year = "2003",
    publisher = "Socialforskningsinstituttet",

Anker, J, Christensen, I & Koch-Nielsen, I 2003, Vollsmoseindsatsens organisering: et område - mange aktører. Arbejdspapir / Sociologisk Institut, nr. 14, bind 2003, Socialforskningsinstituttet, København.

Vollsmoseindsatsens organisering : et område - mange aktører. / Anker, Jørgen; Christensen, Ivan; Koch-Nielsen, Inger.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vollsmoseindsatsens organisering

T2 - et område - mange aktører

AU - Anker, Jørgen

AU - Christensen, Ivan

AU - Koch-Nielsen, Inger

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - Vollsmoseindsatsens organisering

PB - Socialforskningsinstituttet

CY - København

Anker J, Christensen I, Koch-Nielsen I. Vollsmoseindsatsens organisering: et område - mange aktører. København: Socialforskningsinstituttet, 2003. (Arbejdspapir / Sociologisk Institut; Nr. 14, Bind 2003).