VLBs landskabsdatabase

StatusUdgivet - 1998
    NavnArbejdspapir / Center for Landskabsforskning, Roskilde Universitetscenter
    Nummer10

Brandt, J., Holmes, E., Bramsnæs, A., Wind, M., & Østergaard, M. (1998). VLBs landskabsdatabase: landskabsdata, scenarioteknik og visualiering. Roskilde: Roskilde Universitet. Arbejdspapir / Center for Landskabsforskning, Roskilde Universitetscenter, Nr. 10
    Brandt, Jesper ; Holmes, Esbern ; Bramsnæs, Annelise ; Wind, Malene ; Østergaard, Mikkel. / VLBs landskabsdatabase : landskabsdata, scenarioteknik og visualiering. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Arbejdspapir / Center for Landskabsforskning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 10).
    @book{312cc9f052c711db9789000ea68e967b,
    title = "VLBs landskabsdatabase: landskabsdata, scenarioteknik og visualiering",
    author = "Jesper Brandt and Esbern Holmes and Annelise Bramsn{\ae}s and Malene Wind and Mikkel {\O}stergaard",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Brandt, J, Holmes, E, Bramsnæs, A, Wind, M & Østergaard, M 1998, VLBs landskabsdatabase: landskabsdata, scenarioteknik og visualiering. Arbejdspapir / Center for Landskabsforskning, Roskilde Universitetscenter, nr. 10, Roskilde Universitet, Roskilde.

VLBs landskabsdatabase : landskabsdata, scenarioteknik og visualiering. / Brandt, Jesper; Holmes, Esbern; Bramsnæs, Annelise; Wind, Malene; Østergaard, Mikkel.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - VLBs landskabsdatabase

T2 - landskabsdata, scenarioteknik og visualiering

AU - Brandt, Jesper

AU - Holmes, Esbern

AU - Bramsnæs, Annelise

AU - Wind, Malene

AU - Østergaard, Mikkel

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

BT - VLBs landskabsdatabase

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Brandt J, Holmes E, Bramsnæs A, Wind M, Østergaard M. VLBs landskabsdatabase: landskabsdata, scenarioteknik og visualiering. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Arbejdspapir / Center for Landskabsforskning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 10).