Virksomhedernes sociale ansvar: det sociale regnskab. et første skridt

Bent Greve, Peder Mailund, Jan Rasmussen, Lotte Winther

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1997
    NavnFS & P forskningsrapport
    Nummer7
    ISSN0908-9799

Greve, B., Mailund, P., Rasmussen, J., & Winther, L. (1997). Virksomhedernes sociale ansvar: det sociale regnskab. et første skridt. Roskilde Universitet. FS & P forskningsrapport, Nr. 7
    Greve, Bent ; Mailund, Peder ; Rasmussen, Jan ; Winther, Lotte. / Virksomhedernes sociale ansvar : det sociale regnskab. et første skridt. Roskilde Universitet, 1997. (FS & P forskningsrapport; Nr. 7).
    @book{1c69008052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Virksomhedernes sociale ansvar: det sociale regnskab. et f{\o}rste skridt",
    author = "Bent Greve and Peder Mailund and Jan Rasmussen and Lotte Winther",
    year = "1997",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Greve, B, Mailund, P, Rasmussen, J & Winther, L 1997, Virksomhedernes sociale ansvar: det sociale regnskab. et første skridt. FS & P forskningsrapport, nr. 7, Roskilde Universitet.

Virksomhedernes sociale ansvar : det sociale regnskab. et første skridt. / Greve, Bent; Mailund, Peder; Rasmussen, Jan; Winther, Lotte.

Roskilde Universitet, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Virksomhedernes sociale ansvar

T2 - det sociale regnskab. et første skridt

AU - Greve, Bent

AU - Mailund, Peder

AU - Rasmussen, Jan

AU - Winther, Lotte

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Rapport

BT - Virksomhedernes sociale ansvar

PB - Roskilde Universitet

Greve B, Mailund P, Rasmussen J, Winther L. Virksomhedernes sociale ansvar: det sociale regnskab. et første skridt. Roskilde Universitet, 1997. (FS & P forskningsrapport; Nr. 7).