Virkemidler i den danske elreform

Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome)

Ole Jess Olsen, Anders Larsen, Jesper Munksgaard, Lene Holm Pedersen, Olaf Rieper, Eva Moll Sørensen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  Resumé

  Formålet med dette arbejdsnotat er at fremlægge projektgruppens overvejelser om sammenhænge i elreformen mellem de virkemidler, den danske reform betjener sig af, de virkninger, der opnås, samt at identificere mekanismer i reformen, der leder til virkninger. Det konkrete sigte er at identificere og udvælge centrale antagelser om sammenhænge mellem kontekst (C), mekanismer (M) og outcome (O) i reformen. Udvalgte antagelser vil efterfølgende blive udsat for empirisk belysning. Formålet med det samlede projekt er at demonstrere, hvordan og med hvilke fordele en teoriforankret evaluering af en større reform på et forsyningsområde kan foretages, samt at bidrage til vor viden om gennemførelsen af den danske elreform.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagAKF
  StatusUdgivet - 2004
  NavnAKF Working Paper

  Emneord

  • elreform
  • evaluering

  Citer dette

  Olsen, O. J., Larsen, A., Munksgaard, J., Pedersen, L. H., Rieper, O., & Sørensen, E. M. (2004). Virkemidler i den danske elreform: Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome). København: AKF. AKF Working Paper
  Olsen, Ole Jess ; Larsen, Anders ; Munksgaard, Jesper ; Pedersen, Lene Holm ; Rieper, Olaf ; Sørensen, Eva Moll. / Virkemidler i den danske elreform : Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome). København : AKF, 2004. (AKF Working Paper).
  @book{0354b5c052d011db8236000ea68e967b,
  title = "Virkemidler i den danske elreform: Forel{\o}bige antagelser om sammenh{\ae}nge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome)",
  abstract = "Form{\aa}let med dette arbejdsnotat er at freml{\ae}gge projektgruppens overvejelser om sammenh{\ae}nge i elreformen mellem de virkemidler, den danske reform betjener sig af, de virkninger, der opn{\aa}s, samt at identificere mekanismer i reformen, der leder til virkninger. Det konkrete sigte er at identificere og udv{\ae}lge centrale antagelser om sammenh{\ae}nge mellem kontekst (C), mekanismer (M) og outcome (O) i reformen. Udvalgte antagelser vil efterf{\o}lgende blive udsat for empirisk belysning. Form{\aa}let med det samlede projekt er at demonstrere, hvordan og med hvilke fordele en teoriforankret evaluering af en st{\o}rre reform p{\aa} et forsyningsomr{\aa}de kan foretages, samt at bidrage til vor viden om gennemf{\o}relsen af den danske elreform.",
  keywords = "elreform, evaluering",
  author = "Olsen, {Ole Jess} and Anders Larsen and Jesper Munksgaard and Pedersen, {Lene Holm} and Olaf Rieper and S{\o}rensen, {Eva Moll}",
  year = "2004",
  language = "Dansk",
  publisher = "AKF",

  }

  Olsen, OJ, Larsen, A, Munksgaard, J, Pedersen, LH, Rieper, O & Sørensen, EM 2004, Virkemidler i den danske elreform: Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome). AKF Working Paper, AKF, København.

  Virkemidler i den danske elreform : Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome). / Olsen, Ole Jess; Larsen, Anders; Munksgaard, Jesper; Pedersen, Lene Holm; Rieper, Olaf; Sørensen, Eva Moll.

  København : AKF, 2004. (AKF Working Paper).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Virkemidler i den danske elreform

  T2 - Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome)

  AU - Olsen, Ole Jess

  AU - Larsen, Anders

  AU - Munksgaard, Jesper

  AU - Pedersen, Lene Holm

  AU - Rieper, Olaf

  AU - Sørensen, Eva Moll

  PY - 2004

  Y1 - 2004

  N2 - Formålet med dette arbejdsnotat er at fremlægge projektgruppens overvejelser om sammenhænge i elreformen mellem de virkemidler, den danske reform betjener sig af, de virkninger, der opnås, samt at identificere mekanismer i reformen, der leder til virkninger. Det konkrete sigte er at identificere og udvælge centrale antagelser om sammenhænge mellem kontekst (C), mekanismer (M) og outcome (O) i reformen. Udvalgte antagelser vil efterfølgende blive udsat for empirisk belysning. Formålet med det samlede projekt er at demonstrere, hvordan og med hvilke fordele en teoriforankret evaluering af en større reform på et forsyningsområde kan foretages, samt at bidrage til vor viden om gennemførelsen af den danske elreform.

  AB - Formålet med dette arbejdsnotat er at fremlægge projektgruppens overvejelser om sammenhænge i elreformen mellem de virkemidler, den danske reform betjener sig af, de virkninger, der opnås, samt at identificere mekanismer i reformen, der leder til virkninger. Det konkrete sigte er at identificere og udvælge centrale antagelser om sammenhænge mellem kontekst (C), mekanismer (M) og outcome (O) i reformen. Udvalgte antagelser vil efterfølgende blive udsat for empirisk belysning. Formålet med det samlede projekt er at demonstrere, hvordan og med hvilke fordele en teoriforankret evaluering af en større reform på et forsyningsområde kan foretages, samt at bidrage til vor viden om gennemførelsen af den danske elreform.

  KW - elreform

  KW - evaluering

  M3 - Rapport

  BT - Virkemidler i den danske elreform

  PB - AKF

  CY - København

  ER -

  Olsen OJ, Larsen A, Munksgaard J, Pedersen LH, Rieper O, Sørensen EM. Virkemidler i den danske elreform: Foreløbige antagelser om sammenhænge mellem kontekst, mekanismer og resultater (outcome). København: AKF, 2004. (AKF Working Paper).