Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen

Peter Hasle, Niels Møller, Bjarne Refslund, Hans Jørgen Limborg, Klaus Tranetoft Nielsen, Pia Bramming, Rikke Seim

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagAalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-91831-70-6
StatusUdgivet - 2016

Bibliografisk note

Udgivet af Center for Industriel Produktion, Aaborg Universitet København

Hasle, P., Møller, N., Refslund, B., Limborg, H. J., Nielsen, K. T., Bramming, P., & Seim, R. (2016). Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). København: Aalborg Universitet.
Hasle, Peter ; Møller, Niels ; Refslund, Bjarne ; Limborg, Hans Jørgen ; Nielsen, Klaus Tranetoft ; Bramming, Pia ; Seim, Rikke. / Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen : Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). København : Aalborg Universitet, 2016. 74 s.
@book{9900b306bcdb4800bdc1425fdc6861ce,
title = "Virkemidler i arbejdsmilj{\o}indsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmilj{\o}indsatser (CAVI)",
abstract = "Rapporten fokuserer specielt p{\aa} de fire centrale delprojekter inden for den samlede projektramme• Det f{\ae}lles tv{\ae}rg{\aa}ende projekt, hvor vi har arbejdet med at udvikle teori og generaliserbare for-st{\aa}elser af hvordan virkemidler og arbejdsmilj{\o}indsatser bliver omsat til praksis i virksomhe-derne.• Organisering af virksomhedernes arbejdsmilj{\o}arbejde (AMO) hvor fokus har v{\ae}ret p{\aa} b{\aa}de den formelle arbejdsmilj{\o}organisation, herunder reformen fra 2010, og p{\aa} virksomhedernes prakti-ske arbejdsmilj{\o}arbejde.• Certificeret arbejdsmilj{\o}ledelsessystemer (CERPA) med et s{\ae}rligt fokus p{\aa} kommuners arbejde med det psykiske arbejdsmilj{\o}.• Casestudier af st{\o}tte til arbejdsmilj{\o}indsatsen i sm{\aa} virksomheder (INVINE) gennem {\o}konomi-ske incitamenter og netv{\ae}rk.",
author = "Peter Hasle and Niels M{\o}ller and Bjarne Refslund and Limborg, {Hans J{\o}rgen} and Nielsen, {Klaus Tranetoft} and Pia Bramming and Rikke Seim",
note = "Udgivet af Center for Industriel Produktion, Aaborg Universitet K{\o}benhavn",
year = "2016",
isbn = "978-87-91831-70-6",
publisher = "Aalborg Universitet",

Hasle, P, Møller, N, Refslund, B, Limborg, HJ, Nielsen, KT, Bramming, P & Seim, R 2016, Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). Aalborg Universitet, København.

Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen : Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). / Hasle, Peter; Møller, Niels; Refslund, Bjarne; Limborg, Hans Jørgen; Nielsen, Klaus Tranetoft; Bramming, Pia; Seim, Rikke.

København : Aalborg Universitet, 2016. 74 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen

T2 - Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI)

AU - Hasle, Peter

AU - Møller, Niels

AU - Refslund, Bjarne

AU - Limborg, Hans Jørgen

AU - Nielsen, Klaus Tranetoft

AU - Bramming, Pia

AU - Seim, Rikke

N1 - Udgivet af Center for Industriel Produktion, Aaborg Universitet København

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Rapporten fokuserer specielt på de fire centrale delprojekter inden for den samlede projektramme• Det fælles tværgående projekt, hvor vi har arbejdet med at udvikle teori og generaliserbare for-ståelser af hvordan virkemidler og arbejdsmiljøindsatser bliver omsat til praksis i virksomhe-derne.• Organisering af virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde (AMO) hvor fokus har været på både den formelle arbejdsmiljøorganisation, herunder reformen fra 2010, og på virksomhedernes prakti-ske arbejdsmiljøarbejde.• Certificeret arbejdsmiljøledelsessystemer (CERPA) med et særligt fokus på kommuners arbejde med det psykiske arbejdsmiljø.• Casestudier af støtte til arbejdsmiljøindsatsen i små virksomheder (INVINE) gennem økonomi-ske incitamenter og netværk.

AB - Rapporten fokuserer specielt på de fire centrale delprojekter inden for den samlede projektramme• Det fælles tværgående projekt, hvor vi har arbejdet med at udvikle teori og generaliserbare for-ståelser af hvordan virkemidler og arbejdsmiljøindsatser bliver omsat til praksis i virksomhe-derne.• Organisering af virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde (AMO) hvor fokus har været på både den formelle arbejdsmiljøorganisation, herunder reformen fra 2010, og på virksomhedernes prakti-ske arbejdsmiljøarbejde.• Certificeret arbejdsmiljøledelsessystemer (CERPA) med et særligt fokus på kommuners arbejde med det psykiske arbejdsmiljø.• Casestudier af støtte til arbejdsmiljøindsatsen i små virksomheder (INVINE) gennem økonomi-ske incitamenter og netværk.

M3 - Rapport

SN - 978-87-91831-70-6

BT - Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen

PB - Aalborg Universitet

CY - København

Hasle P, Møller N, Refslund B, Limborg HJ, Nielsen KT, Bramming P et al. Virkemidler i arbejdsmiljøindsatsen: Afslutningsrapport fra Center for forskning i virkemidler og arbejdsmiljøindsatser (CAVI). København: Aalborg Universitet, 2016. 74 s.