Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning

elevernes brug af avancerede matematikprogrammer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedAalborg / København / Roskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnSkrift / Center for forskning i matematiklæring
    Nummer11

Blomhøj, M. (1999). Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning: elevernes brug af avancerede matematikprogrammer. Aalborg / København / Roskilde: Roskilde Universitet. Skrift / Center for forskning i matematiklæring, Nr. 11
    Blomhøj, Morten. / Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning : elevernes brug af avancerede matematikprogrammer. Aalborg / København / Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Skrift / Center for forskning i matematiklæring; Nr. 11).
    @book{6e61195052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Vilk{\aa}r for l{\ae}ring i en edb-baseret matematikundervisning: elevernes brug af avancerede matematikprogrammer",
    author = "Morten Blomh{\o}j",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Blomhøj, M 1999, Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning: elevernes brug af avancerede matematikprogrammer. Skrift / Center for forskning i matematiklæring, nr. 11, Roskilde Universitet, Aalborg / København / Roskilde.

Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning : elevernes brug af avancerede matematikprogrammer. / Blomhøj, Morten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning

T2 - elevernes brug af avancerede matematikprogrammer

AU - Blomhøj, Morten

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning

PB - Roskilde Universitet

CY - Aalborg / København / Roskilde

Blomhøj M. Vilkår for læring i en edb-baseret matematikundervisning: elevernes brug af avancerede matematikprogrammer. Aalborg / København / Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Skrift / Center for forskning i matematiklæring; Nr. 11).