Vil du gerne være forsker? 'Så gift dig med en støttende mand'

Helle Bach Riis, Maria Mortensen, Katrine Meldgaard Kjær

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

TidsskriftPolitiken
Sider (fra-til)3
ISSN0907-1814
StatusUdgivet - 18 jun. 2017

• ulighed
  • forskning

Riis, Helle Bach ; Mortensen, Maria ; Meldgaard Kjær, Katrine. / Vil du gerne være forsker? 'Så gift dig med en støttende mand'. I: Politiken. 2017 ; s. 3.
@article{da2c46ff498f44e2bc5ba51f282a14eb,
title = "Vil du gerne v{\ae}re forsker? 'S{\aa} gift dig med en st{\o}ttende mand'",
abstract = "Gammeldags forestillinger om kvinder og m{\ae}nd lever i bedste velg{\aa}ende p{\aa} de danske universiteter. Kvindelige forskerspirer bliver m{\o}dt med krav, som ikke g{\ae}lder mandlige. Der er behov for at t{\ae}nke en moderne familiepolitik og en aktiv ligestillingspolitik ind i forskningsverdenen.",
keywords = "ulighed, forskning",
author = "Riis, {Helle Bach} and Maria Mortensen and {Meldgaard Kj{\ae}r}, Katrine",
year = "2017",
month = "6",
day = "18",
pages = "3",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

Vil du gerne være forsker? 'Så gift dig med en støttende mand'. / Riis, Helle Bach; Mortensen, Maria ; Meldgaard Kjær, Katrine.

I: Politiken, 18.06.2017, s. 3.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Vil du gerne være forsker? 'Så gift dig med en støttende mand'

AU - Riis, Helle Bach

AU - Mortensen, Maria

AU - Meldgaard Kjær, Katrine

PY - 2017/6/18

Y1 - 2017/6/18

N2 - Gammeldags forestillinger om kvinder og mænd lever i bedste velgående på de danske universiteter. Kvindelige forskerspirer bliver mødt med krav, som ikke gælder mandlige. Der er behov for at tænke en moderne familiepolitik og en aktiv ligestillingspolitik ind i forskningsverdenen.

AB - Gammeldags forestillinger om kvinder og mænd lever i bedste velgående på de danske universiteter. Kvindelige forskerspirer bliver mødt med krav, som ikke gælder mandlige. Der er behov for at tænke en moderne familiepolitik og en aktiv ligestillingspolitik ind i forskningsverdenen.

KW - ulighed

KW - forskning