Videregående kursus i regional udvikling

planlægning, teori og metode

Rasmus Ole Rasmussen, Jesper Brandt, Rolf Czeskleba-Dupont, Kristine Juul, Henrik Suadicani

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Vol/bind143
    StatusUdgivet - 2003
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium
    Vol/bind143
    ISSN1395-3222

Rasmussen, R. O., Brandt, J., Czeskleba-Dupont, R., Juul, K., & Suadicani, H. (2003). Videregående kursus i regional udvikling: planlægning, teori og metode. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, Bind. 143
    Rasmussen, Rasmus Ole ; Brandt, Jesper ; Czeskleba-Dupont, Rolf ; Juul, Kristine ; Suadicani, Henrik. / Videregående kursus i regional udvikling : planlægning, teori og metode. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, Bind 143).
    @book{3970160052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Videreg{\aa}ende kursus i regional udvikling: planl{\ae}gning, teori og metode",
    author = "Rasmussen, {Rasmus Ole} and Jesper Brandt and Rolf Czeskleba-Dupont and Kristine Juul and Henrik Suadicani",
    year = "2003",
    volume = "143",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, RO, Brandt, J, Czeskleba-Dupont, R, Juul, K & Suadicani, H 2003, Videregående kursus i regional udvikling: planlægning, teori og metode. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, bind 143, bind 143, Roskilde Universitet, Roskilde.

Videregående kursus i regional udvikling : planlægning, teori og metode. / Rasmussen, Rasmus Ole; Brandt, Jesper; Czeskleba-Dupont, Rolf; Juul, Kristine; Suadicani, Henrik.

TY - BOOK

T1 - Videregående kursus i regional udvikling

T2 - planlægning, teori og metode

AU - Rasmussen, Rasmus Ole

AU - Brandt, Jesper

AU - Czeskleba-Dupont, Rolf

AU - Juul, Kristine

AU - Suadicani, Henrik

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Kompendium/lecture notes

VL - 143

BT - Videregående kursus i regional udvikling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rasmussen RO, Brandt J, Czeskleba-Dupont R, Juul K, Suadicani H. Videregående kursus i regional udvikling: planlægning, teori og metode. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, Bind 143).