Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode

Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul

Rasmus Ole Rasmussen, Kristine Juul, Jesper Brandt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Resumé

Artikelsamling til kursus
    Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2004
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium
    Nummer156
    ISSN1395-3222

• Regionaludvikling
    • Planlægning

Rasmussen, R. O., Juul, K., & Brandt, J. (2004). Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode: Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, Nr. 156
    Rasmussen, Rasmus Ole ; Juul, Kristine ; Brandt, Jesper. / Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode : Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 2004. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium; Nr. 156).
    @book{339f509052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Videreg{\aa}ende kursus i regional udvikling - planl{\ae}gning, teori og metode: For{\aa}rssemesteret 2004, 2. og 3. modul",
    abstract = "Artikelsamling til kursus",
    keywords = "Regionaludvikling, Planl{\ae}gning, Regional development, Planning",
    author = "Rasmussen, {Rasmus Ole} and Kristine Juul and Jesper Brandt",
    year = "2004",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, RO, Juul, K & Brandt, J 2004, Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode: Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, nr. 156, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode : Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul. / Rasmussen, Rasmus Ole; Juul, Kristine; Brandt, Jesper.

TY - BOOK

T1 - Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode

T2 - Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul

AU - Rasmussen, Rasmus Ole

AU - Juul, Kristine

AU - Brandt, Jesper

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Artikelsamling til kursus

AB - Artikelsamling til kursus

KW - Regionaludvikling

KW - Planlægning

KW - Regional development

KW - Planning

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Rasmussen RO, Juul K, Brandt J. Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode: Forårssemesteret 2004, 2. og 3. modul. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 2004. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium; Nr. 156).