Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode

Rasmus Ole Rasmussen (Redaktør), Jesper Brandt (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2005
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium
    Nummer168
    ISSN1395-3222

Rasmussen, R. O., & Brandt, J. (red.) (2005). Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, Nr. 168
    Rasmussen, Rasmus Ole (Redaktør) ; Brandt, Jesper (Redaktør). / Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 2005. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium; Nr. 168).
    @book{63acc4e052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Videreg{\aa}ende kursus i regional udvikling - planl{\ae}gning, teori og metode",
    editor = "Rasmussen, {Rasmus Ole} and Jesper Brandt",
    year = "2005",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, RO & Brandt, J (red) 2005, Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium, nr. 168, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode. / Rasmussen, Rasmus Ole (Redaktør); Brandt, Jesper (Redaktør).

TY - BOOK

T1 - Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode

A2 - Rasmussen, Rasmus Ole

A2 - Brandt, Jesper

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Rasmussen RO, (ed.), Brandt J, (ed.). Videregående kursus i regional udvikling - planlægning, teori og metode. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 2005. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Kompendium; Nr. 168).