Videnskab eller hverdagsbevidsthed?

Et kritisk blik på professions(selv)forståelser

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDe professionelle : Forskning i professioner og professionsuddannelser
    RedaktørerKatrin Hjort
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2004
    StatusUdgivet - 2004

Weber, K. (2004). Videnskab eller hverdagsbevidsthed? Et kritisk blik på professions(selv)forståelser. I K. Hjort (red.), De professionelle: Forskning i professioner og professionsuddannelser Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Weber, Kirsten. / Videnskab eller hverdagsbevidsthed? Et kritisk blik på professions(selv)forståelser. De professionelle: Forskning i professioner og professionsuddannelser. red. / Katrin Hjort. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2004.
    @inbook{7bdd9d3052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Videnskab eller hverdagsbevidsthed?: Et kritisk blik p{\aa} professions(selv)forst{\aa}elser",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "2004",
    editor = "Katrin Hjort",
    booktitle = "De professionelle",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Weber, K 2004, Videnskab eller hverdagsbevidsthed? Et kritisk blik på professions(selv)forståelser. i K Hjort (red.), De professionelle: Forskning i professioner og professionsuddannelser. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Videnskab eller hverdagsbevidsthed? Et kritisk blik på professions(selv)forståelser. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Videnskab eller hverdagsbevidsthed?

T2 - Et kritisk blik på professions(selv)forståelser

AU - Weber, Kirsten

PY - 2004

Y1 - 2004