Vi lærer om en bæredygtig fremtid

Elevuniversitet om klima og energi - SAUCE håndbogen

Thomas Budde Christensen (Redaktør), Tyge Kjær (Redaktør), Rapahel Bointner, Manfred Duchkowitsch, Karola Braun-Wanke, Annette Piening, Nicholas Watts

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

StatusUdgivet - 2011

Christensen, Thomas Budde (Redaktør) ; Kjær, Tyge (Redaktør) ; Bointner, Rapahel ; Duchkowitsch, Manfred ; Braun-Wanke, Karola ; Piening, Annette ; Watts, Nicholas. / Vi lærer om en bæredygtig fremtid : Elevuniversitet om klima og energi - SAUCE håndbogen. 2011. 24 s.
@book{94a3538fd40f4e6bb7bcf9ea7f132714,
title = "Vi l{\ae}rer om en b{\ae}redygtig fremtid: Elevuniversitet om klima og energi - SAUCE h{\aa}ndbogen",
author = "Rapahel Bointner and Manfred Duchkowitsch and Karola Braun-Wanke and Annette Piening and Nicholas Watts",
editor = "Christensen, {Thomas Budde} and Tyge Kj{\ae}r",
year = "2011",

Vi lærer om en bæredygtig fremtid : Elevuniversitet om klima og energi - SAUCE håndbogen. / Christensen, Thomas Budde (Redaktør); Kjær, Tyge (Redaktør); Bointner, Rapahel ; Duchkowitsch, Manfred ; Braun-Wanke, Karola; Piening, Annette ; Watts, Nicholas.

2011. 24 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling