Vi har et gastronomisk akademi for at bruge det

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    Resumé

    Udgivelsesdato: 01.02
    OriginalsprogDansk
    TidsskriftSmag & Behag : Magasin for vin, mad og andre livsglæder
    Udgave nummer1
    Sider (fra-til)21-23
    Antal sider3
    ISSN0904-6704
    StatusUdgivet - 1995

    Citer dette

    @article{a476baf052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Vi har et gastronomisk akademi for at bruge det",
    abstract = "Udgivelsesdato: 01.02",
    author = "Jacobsen, {Jan Krag}",
    year = "1995",
    language = "Dansk",
    pages = "21--23",
    journal = "Smag & Behag : Magasin for vin, mad og andre livsgl{\ae}der",
    issn = "0904-6704",
    publisher = "Smag og Behag",
    number = "1",

    }

    Vi har et gastronomisk akademi for at bruge det. / Jacobsen, Jan Krag.

    I: Smag & Behag : Magasin for vin, mad og andre livsglæder, Nr. 1, 1995, s. 21-23.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    TY - JOUR

    T1 - Vi har et gastronomisk akademi for at bruge det

    AU - Jacobsen, Jan Krag

    PY - 1995

    Y1 - 1995

    N2 - Udgivelsesdato: 01.02

    AB - Udgivelsesdato: 01.02

    M3 - Tidsskriftartikel

    SP - 21

    EP - 23

    JO - Smag & Behag : Magasin for vin, mad og andre livsglæder

    JF - Smag & Behag : Magasin for vin, mad og andre livsglæder

    SN - 0904-6704

    IS - 1

    ER -