Verdenshistorier

En alternativ kanon

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiFormidling

Resumé

Verdenshistorier er et udvalg af litterære perler fra hver af de tolv nationaliteter, der har størst repræsentation i den danske folkeskole. Vi har bedt en række herboende flygtninge og indvandrere, der til dagligt arbejder med litteratur, om at vælge en tekst fra deres hjemlands litterære skattekiste. Hver især har de valgt en af deres hjemlands mest læste og elskede tekster. Tolv lande - tolv udvælgere - tolv verdenshistorier. Det er en alternativ litteraturkanon, der inkluderer den kulturelle baggrund, de etniske minoriteter i den danske folkeskole har med sig.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagGyldendal
ISBN (Trykt)978-87-02-05657-0
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Citer dette

@book{9493d424d91546eca6a07b9c9014f00d,
title = "Verdenshistorier: En alternativ kanon",
abstract = "Verdenshistorier er et udvalg af litter{\ae}re perler fra hver af de tolv nationaliteter, der har st{\o}rst repr{\ae}sentation i den danske folkeskole. Vi har bedt en r{\ae}kke herboende flygtninge og indvandrere, der til dagligt arbejder med litteratur, om at v{\ae}lge en tekst fra deres hjemlands litter{\ae}re skattekiste. Hver is{\ae}r har de valgt en af deres hjemlands mest l{\ae}ste og elskede tekster. Tolv lande - tolv udv{\ae}lgere - tolv verdenshistorier. Det er en alternativ litteraturkanon, der inkluderer den kulturelle baggrund, de etniske minoriteter i den danske folkeskole har med sig.",
editor = "Munch-Hansen, {Ditte Marie}",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-02-05657-0",
publisher = "Gyldendal",

}

Verdenshistorier : En alternativ kanon. / Munch-Hansen, Ditte Marie (Redaktør).

København : Gyldendal, 2009.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiFormidling

TY - BOOK

T1 - Verdenshistorier

T2 - En alternativ kanon

A2 - Munch-Hansen, Ditte Marie

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Verdenshistorier er et udvalg af litterære perler fra hver af de tolv nationaliteter, der har størst repræsentation i den danske folkeskole. Vi har bedt en række herboende flygtninge og indvandrere, der til dagligt arbejder med litteratur, om at vælge en tekst fra deres hjemlands litterære skattekiste. Hver især har de valgt en af deres hjemlands mest læste og elskede tekster. Tolv lande - tolv udvælgere - tolv verdenshistorier. Det er en alternativ litteraturkanon, der inkluderer den kulturelle baggrund, de etniske minoriteter i den danske folkeskole har med sig.

AB - Verdenshistorier er et udvalg af litterære perler fra hver af de tolv nationaliteter, der har størst repræsentation i den danske folkeskole. Vi har bedt en række herboende flygtninge og indvandrere, der til dagligt arbejder med litteratur, om at vælge en tekst fra deres hjemlands litterære skattekiste. Hver især har de valgt en af deres hjemlands mest læste og elskede tekster. Tolv lande - tolv udvælgere - tolv verdenshistorier. Det er en alternativ litteraturkanon, der inkluderer den kulturelle baggrund, de etniske minoriteter i den danske folkeskole har med sig.

M3 - Antologi

SN - 978-87-02-05657-0

BT - Verdenshistorier

PB - Gyldendal

CY - København

ER -