Venstrefløjen vender det blinde øje til bagsiden af indvandringen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

TidsskriftKristeligt Dagblad
Sider (fra-til)2
ISSN0904-6054
StatusUdgivet - 2 apr. 2016

Bibliografisk note

Torben Bech Dyrberg interviewet af Britta Søndergaard

@article{ab8a90c2cdcf44e2ab1b7cce6eddf612,
title = "Venstrefl{\o}jen vender det blinde {\o}je til bagsiden af indvandringen",
abstract = "Lektor i samfundsvidenskab Torben Bech Dyrberg fra Roskilde Universitet er en af de 15 akademikere, som i en ny bog g{\o}r op med, hvad de betegner som multikulturalismen og venstrefl{\o}jens tendens til ukritisk at acceptere etniske minoriteters kultur og s{\ae}rrettigheder.",
author = "Dyrberg, {Torben Bech}",
note = "Torben Bech Dyrberg interviewet af Britta S{\o}ndergaard",
year = "2016",
month = "4",
day = "2",
pages = "2",
journal = "Kristeligt Dagblad",
issn = "0904-6054",
publisher = "Kristeligt Dagblad A/S",

Venstrefløjen vender det blinde øje til bagsiden af indvandringen. / Dyrberg, Torben Bech.

I: Kristeligt Dagblad, 02.04.2016, s. 2.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Venstrefløjen vender det blinde øje til bagsiden af indvandringen

AU - Dyrberg, Torben Bech

N1 - Torben Bech Dyrberg interviewet af Britta Søndergaard

PY - 2016/4/2

Y1 - 2016/4/2

N2 - Lektor i samfundsvidenskab Torben Bech Dyrberg fra Roskilde Universitet er en af de 15 akademikere, som i en ny bog gør op med, hvad de betegner som multikulturalismen og venstrefløjens tendens til ukritisk at acceptere etniske minoriteters kultur og særrettigheder.

AB - Lektor i samfundsvidenskab Torben Bech Dyrberg fra Roskilde Universitet er en af de 15 akademikere, som i en ny bog gør op med, hvad de betegner som multikulturalismen og venstrefløjens tendens til ukritisk at acceptere etniske minoriteters kultur og særrettigheder.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 2