Velfærdsstaten i forandring

Mellem optimering og kritisk refleksion

Agnete Sillesen, Ditte Stilling Borchorst, Ulla Skjødt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

Resumé

Kapitlet beskriver og diskuterer velfærdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et særligt fokus på den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver således den samfundsmæssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indgår i og bidrager dermed til at delprojekterne forstås ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men også som udtryk for mere almene samfundsmæssige forhold.
OriginalsprogDansk
TitelBrugerinddragelse og frivillighed : Mellem optimering og kritisk refleksion
RedaktørerMichelle Vestbo, Randi Andersen, Signe Hvid Tingstrup
Antal sider7
Udgivelses stedSorø
ForlagUCSJ Forlag
Publikationsdato2015
Sider10-17
Kapitel1
ISBN (Trykt)978-87-92717-35-1
StatusUdgivet - 2015

Emneord

  • Velfærdsstat
  • frivillighed
  • brugerinddragelse

Citer dette

Sillesen, A., Borchorst, D. S., & Skjødt, U. (2015). Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion. I M. Vestbo, R. Andersen, & S. Hvid Tingstrup (red.), Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion (s. 10-17). Sorø: UCSJ Forlag.
Sillesen, Agnete ; Borchorst, Ditte Stilling ; Skjødt, Ulla. / Velfærdsstaten i forandring : Mellem optimering og kritisk refleksion. Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. red. / Michelle Vestbo ; Randi Andersen ; Signe Hvid Tingstrup. Sorø : UCSJ Forlag, 2015. s. 10-17
@inbook{91f53d56b9654b049701a45fe5e2e36c,
title = "Velf{\ae}rdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion",
abstract = "Kapitlet beskriver og diskuterer velf{\ae}rdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et s{\ae}rligt fokus p{\aa} den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver s{\aa}ledes den samfundsm{\ae}ssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indg{\aa}r i og bidrager dermed til at delprojekterne forst{\aa}s ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men ogs{\aa} som udtryk for mere almene samfundsm{\ae}ssige forhold.",
keywords = "Velf{\ae}rdsstat, frivillighed, brugerinddragelse",
author = "Agnete Sillesen and Borchorst, {Ditte Stilling} and Ulla Skj{\o}dt",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92717-35-1",
pages = "10--17",
editor = "Vestbo, {Michelle } and Andersen, {Randi } and {Hvid Tingstrup}, {Signe }",
booktitle = "Brugerinddragelse og frivillighed",
publisher = "UCSJ Forlag",

}

Sillesen, A, Borchorst, DS & Skjødt, U 2015, Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion. i M Vestbo, R Andersen & S Hvid Tingstrup (red), Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. UCSJ Forlag, Sorø, s. 10-17.

Velfærdsstaten i forandring : Mellem optimering og kritisk refleksion. / Sillesen, Agnete; Borchorst, Ditte Stilling; Skjødt, Ulla.

Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. red. / Michelle Vestbo; Randi Andersen; Signe Hvid Tingstrup. Sorø : UCSJ Forlag, 2015. s. 10-17.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - Velfærdsstaten i forandring

T2 - Mellem optimering og kritisk refleksion

AU - Sillesen, Agnete

AU - Borchorst, Ditte Stilling

AU - Skjødt, Ulla

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Kapitlet beskriver og diskuterer velfærdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et særligt fokus på den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver således den samfundsmæssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indgår i og bidrager dermed til at delprojekterne forstås ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men også som udtryk for mere almene samfundsmæssige forhold.

AB - Kapitlet beskriver og diskuterer velfærdsstatslige moderniseringsprocesser i Europa og Danmark med et særligt fokus på den rolle, som civilsamfund og brugerinddragelse tilskrives. Kapitlet beskriver således den samfundsmæssige kontekst, som delprojekterne i LUG-C forskningsprojektet indgår i og bidrager dermed til at delprojekterne forstås ikke blot som udtryk for specifikke lokale forhold, men også som udtryk for mere almene samfundsmæssige forhold.

KW - Velfærdsstat

KW - frivillighed

KW - brugerinddragelse

M3 - Bidrag til rapport

SN - 978-87-92717-35-1

SP - 10

EP - 17

BT - Brugerinddragelse og frivillighed

A2 - Vestbo, Michelle

A2 - Andersen, Randi

A2 - Hvid Tingstrup, Signe

PB - UCSJ Forlag

CY - Sorø

ER -

Sillesen A, Borchorst DS, Skjødt U. Velfærdsstaten i forandring: Mellem optimering og kritisk refleksion. I Vestbo M, Andersen R, Hvid Tingstrup S, red., Brugerinddragelse og frivillighed: Mellem optimering og kritisk refleksion. Sorø: UCSJ Forlag. 2015. s. 10-17