Jens Christian Nielsen, Finn M. Sommer

ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000

@book{e93392e052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Vejledning til {"}Du kan lide at g{\aa} til fodbold, jeg kan lide at lave fagforeningsarbejde. fort{\ae}llinger om unges holdninger til organisationsarbejde{"}",
    author = "Nielsen, {Jens Christian} and Sommer, {Finn M.}",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Vejledning til "Du kan lide at gå til fodbold, jeg kan lide at lave fagforeningsarbejde. fortællinger om unges holdninger til organisationsarbejde". / Nielsen, Jens Christian; Sommer, Finn M.

Roskilde Universitet, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vejledning til "Du kan lide at gå til fodbold, jeg kan lide at lave fagforeningsarbejde. fortællinger om unges holdninger til organisationsarbejde"