Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer

det kvalitative forskningsinterview

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1993
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Nummer117
    ISSN0106-5920

Buciek, K. (1993). Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer: det kvalitative forskningsinterview. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, Nr. 117
    Buciek, Keld. / Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer : det kvalitative forskningsinterview. Roskilde : Roskilde Universitet, 1993. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 117).
    @book{2061237052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer: det kvalitative forskningsinterview",
    author = "Keld Buciek",
    year = "1993",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Buciek, K 1993, Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer: det kvalitative forskningsinterview. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, nr. 117, Roskilde Universitet, Roskilde.

Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer : det kvalitative forskningsinterview. / Buciek, Keld.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer

T2 - det kvalitative forskningsinterview

AU - Buciek, Keld

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Rapport

BT - Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Buciek K. Vejledning i kvalitative metoder for kulturgeografer: det kvalitative forskningsinterview. Roskilde: Roskilde Universitet, 1993. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 117).