Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium

ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-7349-623-5
    StatusUdgivet - 2005

Sørensen, A. R., Lehn, S., & Madsen, D. H. (2005). Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium: Udarbejdet for Undervisningsministeriet. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Sørensen, Aase Rieck ; Lehn, Sine ; Madsen, Diana Højlund. / Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium : Udarbejdet for Undervisningsministeriet. Roskilde : Roskilde Universitet, 2005. 61 s.
    @book{abe505f052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Vejledning, Etnicitet og K{\o}n - et litteraturstudium: Udarbejdet for Undervisningsministeriet",
    abstract = "Form{\aa}let med litteraturstudiet er at skabe overblik over den viden, der er om uddannelses- og erhvervsvejledning af unge med etnisk minoritetsbaggrund, hvor k{\o}nnet ogs{\aa} t{\ae}nkes med som en faktor, der har betydning.",
    author = "S{\o}rensen, {Aase Rieck} and Sine Lehn and Madsen, {Diana H{\o}jlund}",
    year = "2005",
    isbn = "87-7349-623-5",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium : Udarbejdet for Undervisningsministeriet. / Sørensen, Aase Rieck; Lehn, Sine; Madsen, Diana Højlund.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2005. 61 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium

T2 - Udarbejdet for Undervisningsministeriet

AU - Sørensen, Aase Rieck

AU - Lehn, Sine

AU - Madsen, Diana Højlund

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Formålet med litteraturstudiet er at skabe overblik over den viden, der er om uddannelses- og erhvervsvejledning af unge med etnisk minoritetsbaggrund, hvor kønnet også tænkes med som en faktor, der har betydning.

AB - Formålet med litteraturstudiet er at skabe overblik over den viden, der er om uddannelses- og erhvervsvejledning af unge med etnisk minoritetsbaggrund, hvor kønnet også tænkes med som en faktor, der har betydning.

M3 - Rapport

SN - 87-7349-623-5

BT - Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sørensen AR, Lehn S, Madsen DH. Vejledning, Etnicitet og Køn - et litteraturstudium: Udarbejdet for Undervisningsministeriet. Roskilde: Roskilde Universitet, 2005. 61 s.