Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

NavnUniversity of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Nummer370
ISSN1602-5962

Feldt, J. E. (2008). Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Palæstina konfliktens historie. I P. Seeberg, & M. Valbjørn (red.), Et andet nyt Mellemøsten Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Nr. 370
Feldt, Jakob Egholm. / Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Palæstina konfliktens historie. Et andet nyt Mellemøsten. red. / Peter Seeberg ; Morten Valbjørn. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2008. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences; Nr. 370).
@inbook{8354b680c86611de8998000ea68e967b,
title = "Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Pal{\ae}stina konfliktens historie",
author = "Feldt, {Jakob Egholm}",
year = "2008",
isbn = "978-87-7674-348-2",
editor = "Peter Seeberg and Morten Valbj{\o}rn",
booktitle = "Et andet nyt Mellem{\o}sten",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Feldt, JE 2008, Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Palæstina konfliktens historie. i P Seeberg & M Valbjørn (red), Et andet nyt Mellemøsten. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, nr. 370.

Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Palæstina konfliktens historie. / Feldt, Jakob Egholm.

Et andet nyt Mellemøsten. red. / Peter Seeberg; Morten Valbjørn. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2008. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences; Nr. 370).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Palæstina konfliktens historie

AU - Feldt, Jakob Egholm

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7674-348-2

BT - Et andet nyt Mellemøsten

A2 - Seeberg, Peter

A2 - Valbjørn, Morten

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Feldt JE. Vejen til fred. Betragtninger om vejen til fred gennem Israel-Palæstina konfliktens historie. I Seeberg P, Valbjørn M, red., Et andet nyt Mellemøsten. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2008. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences; Nr. 370).