Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi

preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter, 3. række : Preprints og reprints.
    ISSN0902-901x

Høyrup, J. (1999). Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi: preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter, 3. række : Preprints og reprints.
    Høyrup, Jens. / Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi : preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. 114 s. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter, 3. række : Preprints og reprints.).
    @book{e3ba701052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi: preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1999, Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi: preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter, 3. række : Preprints og reprints., Roskilde Universitet, Roskilde.

Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi : preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi

T2 - preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries

AU - Høyrup, Jens

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book

BT - Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Vat. Lat. 4826, Jacopo da Firenze, Tractatus algorismi: preliminary transcription of the manuscript, with occasional commentaries. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. 114 s. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter, 3. række : Preprints og reprints.).