Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2005
    StatusUdgivet - 2005
    BegivenhedA New Deal for the New Economy? Global and Local Developments, and New Institutional Arrangements - Bremen, EAEPE (European Association for Evolutionary Political Economy), Tyskland
    Varighed: 10 nov. 200512 nov. 2005

Konference

KonferenceA New Deal for the New Economy? Global and Local Developments, and New Institutional Arrangements
    LandTyskland
    ByBremen, EAEPE (European Association for Evolutionary Political Economy)
    Periode10/11/200512/11/2005

Nielsen, K., & Kesting, S. (2005). Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations. Afhandling præsenteret på A New Deal for the New Economy? Global and Local Developments, and New Institutional Arrangements, Bremen, EAEPE (European Association for Evolutionary Political Economy), Tyskland.
    Nielsen, Klaus ; Kesting, Stefan. / Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations. Afhandling præsenteret på A New Deal for the New Economy? Global and Local Developments, and New Institutional Arrangements, Bremen, EAEPE (European Association for Evolutionary Political Economy), Tyskland.32 s.
    @conference{06cfde5052c611db9789000ea68e967b,
    title = "Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations",
    author = "Klaus Nielsen and Stefan Kesting",
    year = "2005",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 10-11-2005 Through 12-11-2005",

Nielsen, K & Kesting, S 2005, 'Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations' Paper fremlagt ved A New Deal for the New Economy? Global and Local Developments, and New Institutional Arrangements, Bremen, EAEPE (European Association for Evolutionary Political Economy), Tyskland, 10/11/2005 - 12/11/2005, .

Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations. / Nielsen, Klaus; Kesting, Stefan.

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations

AU - Nielsen, Klaus

AU - Kesting, Stefan

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Paper

Nielsen K, Kesting S. Varieties of Capitalism - Theoretical Critique and Empirical Observations. 2005. Afhandling præsenteret på A New Deal for the New Economy? Global and Local Developments, and New Institutional Arrangements, Bremen, EAEPE (European Association for Evolutionary Political Economy), Tyskland.