John Storm Pedersen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

I hvilken udstrækning kan værdibaseret ledelse i den offentlige sektor fører til højere produktivitet i driften og til en bedre kvalitet i de offentlige ydelser? Dette drøftes i artiklen. Og svaret er et ja!
    OriginalsprogEngelsk
    BogserieActa Universitatis Lodziensis: Folia Oeconomica
    Vol/bind195
    Udgave nummer195
    Sider (fra-til)321-353
    ISSN0208-6018
    StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

Artiklen har et sammendrag på polsk

@article{9d3777e0b07211dbb62d000ea68e967b,
    title = "Value-based management in the public sector: more value for the taxpayers´ money? A danish case and the background",
    abstract = "Can value-based management in the public sector lead to improvements in efficiency in the daily operations and improvements in the quality of the pubic services? This is discussed in the article. And the answer is yes!",
    keywords = "Value-based Management and public services",
    author = "Pedersen, {John Storm}",
    note = "The article has a summary in Polish",
    year = "2006",
    language = "English",
    volume = "195",
    pages = "321--353",
    journal = "Acta Universitatis Lodziensis: Folia Oeconomica",
    issn = "0208-6018",
    publisher = "Wydawnictwo Uniwersytetu Lodzkiego",
    number = "195",

Value-based management in the public sector: more value for the taxpayers´ money? A danish case and the background. / Pedersen, John Storm.

I: Acta Universitatis Lodziensis: Folia Oeconomica, Bind 195, Nr. 195, 2006, s. 321-353.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Value-based management in the public sector: more value for the taxpayers´ money? A danish case and the background

AU - Pedersen, John Storm

N1 - The article has a summary in Polish

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Can value-based management in the public sector lead to improvements in efficiency in the daily operations and improvements in the quality of the pubic services? This is discussed in the article. And the answer is yes!

AB - Can value-based management in the public sector lead to improvements in efficiency in the daily operations and improvements in the quality of the pubic services? This is discussed in the article. And the answer is yes!

KW - Value-based Management and public services

M3 - Journal article