Validation Report on Singapore Management University

Henrik Toft Jensen, Jenifer Lee, Cheah Kean Huat, Bobby Chin, Ronal Oxburgh, Quek Poh Huat

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Evaluering Raport
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedSingapore
StatusUdgivet - 2011

Jensen, H. T., Lee, J., Huat, C. K., Chin, B., Oxburgh, R., & Huat, Q. P. (2011). Validation Report on Singapore Management University. Singapore.
Jensen, Henrik Toft ; Lee, Jenifer ; Huat, Cheah Kean ; Chin, Bobby ; Oxburgh, Ronal ; Huat, Quek Poh. / Validation Report on Singapore Management University. Singapore, 2011. 26 s.
@book{38a9e76bdcd5494cad879be48fc0c694,
title = "Validation Report on Singapore Management University",
abstract = "Evaluering Raport",
author = "Jensen, {Henrik Toft} and Jenifer Lee and Huat, {Cheah Kean} and Bobby Chin and Ronal Oxburgh and Huat, {Quek Poh}",
year = "2011",
language = "English",

Jensen, HT, Lee, J, Huat, CK, Chin, B, Oxburgh, R & Huat, QP 2011, Validation Report on Singapore Management University. Singapore.

Validation Report on Singapore Management University. / Jensen, Henrik Toft; Lee, Jenifer ; Huat, Cheah Kean; Chin, Bobby; Oxburgh, Ronal; Huat, Quek Poh.

Singapore, 2011. 26 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Validation Report on Singapore Management University

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Lee, Jenifer

AU - Huat, Cheah Kean

AU - Chin, Bobby

AU - Oxburgh, Ronal

AU - Huat, Quek Poh

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Evaluering Raport

AB - Evaluering Raport

M3 - Report

BT - Validation Report on Singapore Management University

CY - Singapore

Jensen HT, Lee J, Huat CK, Chin B, Oxburgh R, Huat QP. Validation Report on Singapore Management University. Singapore, 2011. 26 s.