Validation Report on Nanyang Technological Univeristy

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - nov. 2010

The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities (2010). Validation Report on Nanyang Technological Univeristy.
The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities. / Validation Report on Nanyang Technological Univeristy. 2010. 20 s.
@book{932931b03ab6437cb7db98b2c4e00bdc,
title = "Validation Report on Nanyang Technological Univeristy",
author = "Jensen, {Henrik Toft} and {the External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities}",
year = "2010",
month = "11",
language = "English",

The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities 2010, Validation Report on Nanyang Technological Univeristy.

Validation Report on Nanyang Technological Univeristy. / The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities.

2010. 20 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Validation Report on Nanyang Technological Univeristy

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - the External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities

PY - 2010/11

Y1 - 2010/11

M3 - Report

BT - Validation Report on Nanyang Technological Univeristy

The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities. Validation Report on Nanyang Technological Univeristy. 2010. 20 s.