Validation Report in Singapore Management University

Henrik Toft Jensen, Jennifer Lee, Bart Broadman, Gerhard Casper, Alan Loon, Cheah Huat, David Livesey, Gareth Roberts

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedSingapore
ForlagThe External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities
Udgave1st
StatusUdgivet - 2006

Jensen, H. T., Lee, J., Broadman, B., Casper, G., Loon, A., Huat, C., ... Roberts, G. (2006). Validation Report in Singapore Management University. (1st udg.) Singapore: The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities.
Jensen, Henrik Toft ; Lee, Jennifer ; Broadman, Bart ; Casper, Gerhard ; Loon, Alan ; Huat, Cheah ; Livesey, David ; Roberts, Gareth. / Validation Report in Singapore Management University. 1st udg. Singapore : The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities, 2006. 18 s.
@book{362a0df0a19f11dcaf2d000ea68e967b,
title = "Validation Report in Singapore Management University",
author = "Jensen, {Henrik Toft} and Jennifer Lee and Bart Broadman and Gerhard Casper and Alan Loon and Cheah Huat and David Livesey and Gareth Roberts",
year = "2006",
language = "English",
publisher = "The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities",
edition = "1st",

Jensen, HT, Lee, J, Broadman, B, Casper, G, Loon, A, Huat, C, Livesey, D & Roberts, G 2006, Validation Report in Singapore Management University. 1st udg, The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities, Singapore.

Validation Report in Singapore Management University. / Jensen, Henrik Toft; Lee, Jennifer; Broadman, Bart; Casper, Gerhard; Loon, Alan; Huat, Cheah; Livesey, David; Roberts, Gareth.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Validation Report in Singapore Management University

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Lee, Jennifer

AU - Broadman, Bart

AU - Casper, Gerhard

AU - Loon, Alan

AU - Huat, Cheah

AU - Livesey, David

AU - Roberts, Gareth

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Report

BT - Validation Report in Singapore Management University

PB - The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities

CY - Singapore

Jensen HT, Lee J, Broadman B, Casper G, Loon A, Huat C et al. Validation Report in Singapore Management University. 1st udg. Singapore: The External Review Panel, MOE Quality Assurance Framework for Universities, 2006. 18 s.