Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  Resumé

  I denne artikel redegøres for baggrunden for samt grundlaget bag case-studiet "Licens til handling", der fokuserer på involvering af medarbejdere i virksomhedens værdiprocesser, herunder en analyse af hvordan en sådan medarbejderinvolvering kan medvirke til kompetenceudvikling og dermed kan skabe udvikling både for medarbejderne og for arbejdspladsen. Denne artikel (del 1) er rettet imod medarbejdernes rolle i forskellige former for værdiarbejde i organisationer. Del 2, der bringes i forbindelse med næste opdatering, indeholder selve case-studiet fra "Licens til handling-projektet". På denne baggrund diskuteres hvordan værdiarbejdet har vist sig konkret at bidrage til læreprocesser i virksomheden. Sidst diskuteres de mere generelle implikationer af case studiet, samt de ledelsesmæssige udfordringer i forbindelse med denne type af værdiledelse.

  OriginalsprogDansk
  TitelBørsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse
  Antal sider8
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagBørsen Forum A/S
  Publikationsdato2008
  StatusUdgivet - 2008

  Emneord

  • Kompetenceudvikling
  • medarbejderinvolvering
  • værdibaseret ledelse
  • værdiprocesser

  Citer dette

  Jagd, S. (2008). Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1. I Børsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse København: Børsen Forum A/S.
  Jagd, Søren. / Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1. Børsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse. København : Børsen Forum A/S, 2008.
  @inbook{547c6960421c11ddbe2e000ea68e967b,
  title = "V{\ae}rdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1",
  abstract = "I denne artikel redeg{\o}res for baggrunden for samt grundlaget bag case-studiet {"}Licens til handling{"}, der fokuserer p{\aa} involvering af medarbejdere i virksomhedens v{\ae}rdiprocesser, herunder en analyse af hvordan en s{\aa}dan medarbejderinvolvering kan medvirke til kompetenceudvikling og dermed kan skabe udvikling b{\aa}de for medarbejderne og for arbejdspladsen. Denne artikel (del 1) er rettet imod medarbejdernes rolle i forskellige former for v{\ae}rdiarbejde i organisationer. Del 2, der bringes i forbindelse med n{\ae}ste opdatering, indeholder selve case-studiet fra {"}Licens til handling-projektet{"}. P{\aa} denne baggrund diskuteres hvordan v{\ae}rdiarbejdet har vist sig konkret at bidrage til l{\ae}reprocesser i virksomheden. Sidst diskuteres de mere generelle implikationer af case studiet, samt de ledelsesm{\ae}ssige udfordringer i forbindelse med denne type af v{\ae}rdiledelse.",
  keywords = "Kompetenceudvikling, medarbejderinvolvering, v{\ae}rdibaseret ledelse, v{\ae}rdiprocesser",
  author = "S{\o}ren Jagd",
  year = "2008",
  language = "Dansk",
  booktitle = "B{\o}rsens ledelsesh{\aa}ndbog i Innovations- og forandringsledelse",
  publisher = "B{\o}rsen Forum A/S",

  }

  Jagd, S 2008, Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1. i Børsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse. Børsen Forum A/S, København.

  Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1. / Jagd, Søren.

  Børsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse. København : Børsen Forum A/S, 2008.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  TY - CHAP

  T1 - Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1

  AU - Jagd, Søren

  PY - 2008

  Y1 - 2008

  N2 - I denne artikel redegøres for baggrunden for samt grundlaget bag case-studiet "Licens til handling", der fokuserer på involvering af medarbejdere i virksomhedens værdiprocesser, herunder en analyse af hvordan en sådan medarbejderinvolvering kan medvirke til kompetenceudvikling og dermed kan skabe udvikling både for medarbejderne og for arbejdspladsen. Denne artikel (del 1) er rettet imod medarbejdernes rolle i forskellige former for værdiarbejde i organisationer. Del 2, der bringes i forbindelse med næste opdatering, indeholder selve case-studiet fra "Licens til handling-projektet". På denne baggrund diskuteres hvordan værdiarbejdet har vist sig konkret at bidrage til læreprocesser i virksomheden. Sidst diskuteres de mere generelle implikationer af case studiet, samt de ledelsesmæssige udfordringer i forbindelse med denne type af værdiledelse.

  AB - I denne artikel redegøres for baggrunden for samt grundlaget bag case-studiet "Licens til handling", der fokuserer på involvering af medarbejdere i virksomhedens værdiprocesser, herunder en analyse af hvordan en sådan medarbejderinvolvering kan medvirke til kompetenceudvikling og dermed kan skabe udvikling både for medarbejderne og for arbejdspladsen. Denne artikel (del 1) er rettet imod medarbejdernes rolle i forskellige former for værdiarbejde i organisationer. Del 2, der bringes i forbindelse med næste opdatering, indeholder selve case-studiet fra "Licens til handling-projektet". På denne baggrund diskuteres hvordan værdiarbejdet har vist sig konkret at bidrage til læreprocesser i virksomheden. Sidst diskuteres de mere generelle implikationer af case studiet, samt de ledelsesmæssige udfordringer i forbindelse med denne type af værdiledelse.

  KW - Kompetenceudvikling

  KW - medarbejderinvolvering

  KW - værdibaseret ledelse

  KW - værdiprocesser

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  BT - Børsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse

  PB - Børsen Forum A/S

  CY - København

  ER -

  Jagd S. Værdiprocesser, medarbejderinvolvering og kompetenceudvikling - del 1. I Børsens ledelseshåndbog i Innovations- og forandringsledelse. København: Børsen Forum A/S. 2008