Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet

Jens Volmer Dolin

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelFysik og almendannelse : rapport fra en konference
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000
    NavnUddannelsesstyrelsens temahæfteserie
    Nummer17
    ISSN1399-2279

Dolin, J. V. (2000). Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet. I Fysik og almendannelse: rapport fra en konference København: Roskilde Universitet. Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie, Nr. 17
    Dolin, Jens Volmer. / Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet. Fysik og almendannelse: rapport fra en konference. København : Roskilde Universitet, 2000. (Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie; Nr. 17).
    @inbook{4ec1da8052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "V{\ae}rdier og undervisning i fysik i gymnasiet",
    author = "Dolin, {Jens Volmer}",
    year = "2000",
    booktitle = "Fysik og almendannelse",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dolin, JV 2000, Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet. i Fysik og almendannelse: rapport fra en konference. Roskilde Universitet, København, Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie, nr. 17.

Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet. / Dolin, Jens Volmer.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet

AU - Dolin, Jens Volmer

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Fysik og almendannelse

PB - Roskilde Universitet

CY - København

Dolin JV. Værdier og undervisning i fysik i gymnasiet. I Fysik og almendannelse: rapport fra en konference. København: Roskilde Universitet. 2000. (Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie; Nr. 17).