Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder

Brudflader og konvergens

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde Universitet
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2003
    NavnSkriftserie / Center for Værdier i Virksomheder
    Nummer4

Rendtorff, J. D. (red.) (2003). Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder: Brudflader og konvergens. Roskilde Universitet: Roskilde Universitet. Skriftserie / Center for Værdier i Virksomheder, Nr. 4
    Rendtorff, Jacob Dahl (Redaktør). / Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder : Brudflader og konvergens. Roskilde Universitet : Roskilde Universitet, 2003. (Skriftserie / Center for Værdier i Virksomheder; Nr. 4).
    @book{e6614a30ac6d11db8289000ea68e967b,
    title = "V{\ae}rdier, etik og socialt ansvar i virksomheder: Brudflader og konvergens",
    editor = "Rendtorff, {Jacob Dahl}",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rendtorff, JD (red.) 2003, Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder: Brudflader og konvergens. Skriftserie / Center for Værdier i Virksomheder, nr. 4, Roskilde Universitet, Roskilde Universitet.

Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder : Brudflader og konvergens. / Rendtorff, Jacob Dahl (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder

T2 - Brudflader og konvergens

A2 - Rendtorff, Jacob Dahl

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitet

Rendtorff JD, (ed.). Værdier, etik og socialt ansvar i virksomheder: Brudflader og konvergens. Roskilde Universitet: Roskilde Universitet, 2003. (Skriftserie / Center for Værdier i Virksomheder; Nr. 4).