Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning?

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1991
    NavnArbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter
    Nummer7
    ISSN0108-2205

Greve, B. (1991). Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning? Roskilde: Roskilde Universitet. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, Nr. 7
    Greve, Bent. / Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning?. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 7).
    @book{1a8859a052c511db9789000ea68e967b,
    title = "V{\ae}ksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning?",
    author = "Bent Greve",
    year = "1991",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Greve, B 1991, Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning? Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, nr. 7, Roskilde Universitet, Roskilde.

Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning? / Greve, Bent.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning?

AU - Greve, Bent

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Rapport

BT - Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning?

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Greve B. Væksten i den offentlige sektor - skyldes det standardglidning? Roskilde: Roskilde Universitet, 1991. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 7).