Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies

D. Rasmussen, Ronald R. Yager

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1997
    NavnDatalogiske Skrifter
    Nummer71
    ISSN0109-9779

Rasmussen, D., & Yager, R. R. (1997). Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 71
    Rasmussen, D. ; Yager, Ronald R. / Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Datalogiske Skrifter; Nr. 71).
    @book{f05720a052bd11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies",
    author = "D. Rasmussen and Yager, {Ronald R.}",
    year = "1997",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, D & Yager, RR 1997, Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies. Datalogiske Skrifter, nr. 71, Roskilde Universitet, Roskilde.

Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies. / Rasmussen, D.; Yager, Ronald R.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Datalogiske Skrifter; Nr. 71).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies

AU - Rasmussen, D.

AU - Yager, Ronald R.

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Report

BT - Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rasmussen D, Yager RR. Using summarySQL as a tool for finding fuzzy and gradual functional depencies. Roskilde: Roskilde Universitet, 1997. (Datalogiske Skrifter; Nr. 71).