Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning

StatusUdgivet - 2002
    NavnCNCL Working Paper
    Nummer2

Cheesman, R., & Heilesen, S. (2002). Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning. Roskilde: Roskilde Universitet. CNCL Working Paper, Nr. 2
    Cheesman, Robin ; Heilesen, Simon. / Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (CNCL Working Paper; Nr. 2).
    @book{f0a3767052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning",
    author = "Robin Cheesman and Simon Heilesen",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Cheesman, R & Heilesen, S 2002, Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning. CNCL Working Paper, nr. 2, Roskilde Universitet, Roskilde.

Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning. / Cheesman, Robin; Heilesen, Simon.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning

AU - Cheesman, Robin

AU - Heilesen, Simon

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

BT - Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Cheesman R, Heilesen S. Using FLE2 (Future Learning Environment 2) in problem-oriented learning. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (CNCL Working Paper; Nr. 2).