Urbanisation of the countryside

problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer170
    ISSN0909-5144

Brandt, J., Holmes, E., & Skriver, P. H. (2001). Urbanisation of the countryside: problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 170
    Brandt, Jesper ; Holmes, Esbern ; Skriver, Peter Hegelund. / Urbanisation of the countryside : problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 170).
    @book{38105ef052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Urbanisation of the countryside: problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development",
    author = "Jesper Brandt and Esbern Holmes and Skriver, {Peter Hegelund}",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Brandt, J, Holmes, E & Skriver, PH 2001, Urbanisation of the countryside: problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 170, Roskilde Universitet, Roskilde.

Urbanisation of the countryside : problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development. / Brandt, Jesper; Holmes, Esbern; Skriver, Peter Hegelund.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Urbanisation of the countryside

T2 - problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development

AU - Brandt, Jesper

AU - Holmes, Esbern

AU - Skriver, Peter Hegelund

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Urbanisation of the countryside

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Brandt J, Holmes E, Skriver PH. Urbanisation of the countryside: problems of interdisciplinarity in the study of rural landscape development. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 170).