Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn

Birger Steen Nielsen, Kurt Aagaard Nielsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

TidsskriftSalt
    Vol/bind14
    Udgave nummer6
    Sider (fra-til)18-21
    ISSN0907-0974
    StatusUdgivet - 2005

• universitetsreformer, global videnskommunikation

Nielsen, B. S., & Nielsen, K. A. (2005). Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn. Salt, 14(6), 18-21.
    Nielsen, Birger Steen ; Nielsen, Kurt Aagaard. / Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn. I: Salt. 2005 ; Bind 14, Nr. 6. s. 18-21.
    @article{4f33c67052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn",
    abstract = "Artiklen handler om de kvalitetskriterier, der styrer universitetsreformerne i Danmark - og i Europa - i dag. Artiklen kritiserer kvalitetskriterierne for at v{\ae}re udvendige og formalistiske.",
    keywords = "universitetsreformer, global videnskommunikation, university reforms, global knowledge communication",
    author = "Nielsen, {Birger Steen} and Nielsen, {Kurt Aagaard}",
    year = "2005",
    volume = "14",
    pages = "18--21",
    journal = "Salt",
    issn = "0907-0974",
    publisher = "Mediefabrikken",
    number = "6",

Nielsen, BS & Nielsen, KA 2005, 'Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn', Salt, bind 14, nr. 6, s. 18-21.

Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn. / Nielsen, Birger Steen; Nielsen, Kurt Aagaard.

I: Salt, Bind 14, Nr. 6, 2005, s. 18-21.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Universiteter - mellem tunnelsyn og udsyn

AU - Nielsen, Birger Steen

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Artiklen handler om de kvalitetskriterier, der styrer universitetsreformerne i Danmark - og i Europa - i dag. Artiklen kritiserer kvalitetskriterierne for at være udvendige og formalistiske.

AB - Artiklen handler om de kvalitetskriterier, der styrer universitetsreformerne i Danmark - og i Europa - i dag. Artiklen kritiserer kvalitetskriterierne for at være udvendige og formalistiske.

KW - universitetsreformer, global videnskommunikation

KW - university reforms, global knowledge communication

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 14