Universidade de Lisboa

Evaluation Report

Henrik Toft Jensen, Hannele Niemi, A, Lee Fritschler, Rossella Iraci Capuccinello, Dionyssis Kladis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedBrussels
ForlagEuropean University Association
StatusUdgivet - 2010

Jensen, H. T., Niemi, H., Fritschler, A. L., Capuccinello, R. I., & Kladis, D. (2010). Universidade de Lisboa: Evaluation Report. Brussels: European University Association.
Jensen, Henrik Toft ; Niemi, Hannele ; Fritschler, A, Lee ; Capuccinello, Rossella Iraci ; Kladis, Dionyssis. / Universidade de Lisboa : Evaluation Report. Brussels : European University Association, 2010. 30 s.
@book{fad41af02aa111dfb030000ea68e967b,
title = "Universidade de Lisboa: Evaluation Report",
author = "Jensen, {Henrik Toft} and Hannele Niemi and Fritschler, {A, Lee} and Capuccinello, {Rossella Iraci} and Dionyssis Kladis",
year = "2010",
language = "English",
publisher = "European University Association",
address = "Belgium",

Jensen, HT, Niemi, H, Fritschler, AL, Capuccinello, RI & Kladis, D 2010, Universidade de Lisboa: Evaluation Report. European University Association, Brussels.

Universidade de Lisboa : Evaluation Report. / Jensen, Henrik Toft; Niemi, Hannele; Fritschler, A, Lee; Capuccinello, Rossella Iraci; Kladis, Dionyssis.

Brussels : European University Association, 2010. 30 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Universidade de Lisboa

T2 - Evaluation Report

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Niemi, Hannele

AU - Fritschler, A, Lee

AU - Capuccinello, Rossella Iraci

AU - Kladis, Dionyssis

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Report

BT - Universidade de Lisboa

PB - European University Association

CY - Brussels

Jensen HT, Niemi H, Fritschler AL, Capuccinello RI, Kladis D. Universidade de Lisboa: Evaluation Report. Brussels: European University Association, 2010. 30 s.