Universalpragmatik uden omsvøb

om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDen analytiske gejst : festskrift til Uwe Geist
    RedaktørerLars Heltoft, Carol Henriksen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2001
    Sider12 s.
    StatusUdgivet - 2001

Jensen, L. B. (2001). Universalpragmatik uden omsvøb: om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart. I L. Heltoft, & C. Henriksen (red.), Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist (s. 12 s.). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Jensen, Leif Becker. / Universalpragmatik uden omsvøb : om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart. Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist. red. / Lars Heltoft ; Carol Henriksen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001. s. 12 s.
    @inbook{e8daaa3052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Universalpragmatik uden omsv{\o}b: om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart",
    author = "Jensen, {Leif Becker}",
    year = "2001",
    pages = "12 s.",
    editor = "Lars Heltoft and Carol Henriksen",
    booktitle = "Den analytiske gejst",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Jensen, LB 2001, Universalpragmatik uden omsvøb: om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart. i L Heltoft & C Henriksen (red), Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 12 s.

Universalpragmatik uden omsvøb : om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart. / Jensen, Leif Becker.

Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist. red. / Lars Heltoft; Carol Henriksen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001. s. 12 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Universalpragmatik uden omsvøb

T2 - om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart

AU - Jensen, Leif Becker

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 12 s.

BT - Den analytiske gejst

A2 - Heltoft, Lars

A2 - Henriksen, Carol

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Jensen LB. Universalpragmatik uden omsvøb: om den vanskelige kunst at kommunikere bevidst uklart. I Heltoft L, Henriksen C, red., Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 2001. s. 12 s.