Jeppe Dyre, Jacob M. Jacobsen

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer289
    ISSN0106-6242

Dyre, J., & Jacobsen, J. M. (1995). Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 289
    Dyre, Jeppe ; Jacobsen, Jacob M. / Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. 15 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 289).
    @book{6dd3f48052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima",
    author = "Jeppe Dyre and Jacobsen, {Jacob M.}",
    year = "1995",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dyre, J & Jacobsen, JM 1995, Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima. Tekster fra IMFUFA, nr. 289, Roskilde Universitet, Roskilde.

Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima. / Dyre, Jeppe; Jacobsen, Jacob M.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. 15 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 289).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima

AU - Dyre, Jeppe

AU - Jacobsen, Jacob M.

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Report

BT - Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dyre J, Jacobsen JM. Universal time-dependence of the mean-square displacement in extremely rugged energy landscapes with equal minima. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. 15 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 289).